6 Kasım 2015 Cuma

KONTEYNER VİNCİ (KONTEYNER STACKER) VE LİMAN LASTİKLERİ

Günümüzün gelişen ticari limanlarında yoğun konteyner nakliyesi yapılmaktadır. Artan ticarete zaman zaman yetersiz kalan liman kapasiteleri sıkışık alanlarda yoğun konteyner depolaması zorunluluğu  getirmektedir.

Konteyner indirme ve bindirmeleri raylı ve büyük tekerlekler üzerinde hareket eden kule vinçleriyle yapılmakla beraber, değişik boydaki konteynerlerin liman içindeki hareketleri konteyner vinçleri (stacker) ve forkliftleri tarafından gerçekleştirilmektedir. Eskisine göre süratleri ve kaldırma kapasiteleri arttırılmış olan bu makinalarda havaleli mal taşıma esnasında stabiliteyi sağlayacak, dayanıklı radyal konstruksüyonlu, çelik gövdeli lastikler tercih edilmektedir.

Az sayıda üretici tarafından satışa sunulan bu lastikler, yük kaldırmaya ve patlamaya dayanıklı çelik gövde yapısına sahiptir. Kuvvetli yanak tasarımları ,havaleli konteyner taşıması esnasında yük dengesini sağlamaktadır.

İthalatını yaptığımız Mitas markası liman sahalarında kullanılan araçlar için uzun ve meşakkatli geliştirme ve test sürecini takiben liman konteynerlerinde kullanılmaya uygun konteyner taşıyıcı lastiklerini piyasaya sunmuştur.

Aşağıda listelenen ebatlar makine üreticileri tarafından da ilk donatım lastiği olarak tercih edilmektedir.

Mitas markasının tescilli üretimi FLR01 ve CH01 taban desenli konteyner vinci lastiklerinin belirgin özellikleri :

* Tamamen liman sahalarında konteyner taşıması için özel geliştirilmiştir.

* Kesik ve patlamalara dayanıklıdır.

* Güçlendirilmiş yanak yapısı sayesinde kusursuz dengeyle mal taşınmasını sağlamaktadır.

* Uzun ömürlüdür
 
 

 
FLR01
SC01
CH01
12.00 R20
*
   
16.00 R25
 
*
 
18.00 R25  
 
*

 
 
 

FLR01

CH01

SC01






 

 
 
 
 
SC01 ve FLR01 desenli lastikler  de başta uçak Pushback araçları olmak üzere terminal traktörleri vs. gibi havaalanı araç ve ekipmanlarında kullanılmaya uygun şekilde tasarlanmıştır.

 
Türkiye'nin her yerine kargo ücreti tarfımıza ait olarak 24 saat içinde teslim hizmetimiz mevcuttur.  Kredi kartıyla 2-9 taksit ödeme imkanımız vardır.

Tüm Mitas lastikleri Fabrikasyon hatalara karşı hem üretici hem de ithalatçı firma garantisi altındadır. Satış sonrası hizmetimizde tarafımızdan titizlikle yürütülmektedir.


ISO, TUV, ETRO gibi kalite sertifikaları mevcut olup bu  standartlara uygun olarak üretilmektedir.

Mitas marka Liman lastikleri, Konteyner vinci lastiklerini www.lastikdepom.com adresinden satınalabilir yada 0212 279 01 03 nolu telefondan satış temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder