27 Şubat 2015 Cuma

MİTAS RADYAL MOBİL VİNÇ LASTİKLERİ


Ülkemizde inşaat sektörünün kullandığı makine paktının ayrılmaz bir parçası olan mobil vinçler gittikçe daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Karayolunu kullanarak bir inşaat sahasından diğerine süratle gitme ve çeşitli inşaat gereksinimlerini bir arada karşılama kabiliyetiyle mobil vinçler son yıllarda ısrarla tercih edilir hale gelmiştir.

Yıllar içinde gelişen teknolojilerle söz konusu mobil vinçlerin ağırlığı, gücü ve sürati oldukça artmıştır ve buna ağlı olarak bu makinelere takılması gereken lastikler daha nitelikli hale gelmiştir.

Mobil vinçlerde kullanılan ebatlar çoğunlukla 445/95 R25 ve 385/95 R25 den oluşmaktadır.

Her iki lastik de dünyada sınırlı lastik üreticileri tarafından üretilmekte olup, İthalatını yaptığımız Çek Cumhuriyeti menşeili MİTAS markası da bunlardan biridir.

Uzun yıllar araştırma geliştirme ve test aşamalarından geçen Mitas  markası Liebherr gibi hatırı sayılır makine üreticilerinin mobil vinçteki ilk donatım seçeneği olmayı başarmıştır.

Türkiye'deki tanınmış birçok mobil vinç şirketlerine  tedarik ettiğimiz mobil vinç lastiklerinde müşteri memnuniyeti %100 ulaşmaktadır  ve şuana kadar hiçbir  teknik şikayet alınmamıştır. Bu haliyle Mitas fiyat-performans kriteri açısından  hem kaliteli hem de ekonomik olması sebebiyle Ülkemizde tercih edilirliğini her geçen gün arttırmaktadır.

Mitas mobil vinç lastiğinin CR01 deseni 85km/h sürat limiti, derin diş deseni ve benzin tasarrufu sağlayan düşük yuvarlanma direnciyle asfalt kullanımında çok iyi sonuç verdiği gibi M+S (Kar Çamur) ve ses sınırı homologasyon onayı (Eu Directives 92/93 2001/43 and 2005/11) ile öne çıkmıştır. Buna ek olarak Yüksek kaliteli karkas yapısı ile tekrar kaplanabilme özelliği sağlamaktadır.

Mitas marka lastikler fabrikasyon arızalara karşı 2 yıl  hem üretici, hem de ithalatçı firma garantisi altında satılmaktadır.
CR01

















Mitas marka Radyal Mobil Vinç lastiklerini www.lastikdepom.com adresinden
satınalabilir yada 0212 279 01 03 nolu telefondan satış temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder